//Nurettin Eryılmaz//

Show TV ekranlarında yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olması beklenen Aziz hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çekiyor.

O3 Medya imzalı olan yeni dizi bir dönem yapımı olacak. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Damla Sönmez ikilisi buluştu. Simay Barlas’ın da diğer kadın başrol olarak anlaştığı ortaya çıktı.

Aziz dizisinden beklenen haber de geldi… Dizinin ekibi sete çıktı ve çekimler bugün itibari ile başladı. Aziz dizisi hayranları heyecanla ilk fragmanı bekliyor. Dizinin Ekim ayının başlarında ekranda olması bekleniyor.

Antakya’da ve Sakarya’da geçen dizinin çekimlerinin İstanbul’da kurulan özel bir platoda gerçekleştirileceği de ortaya çıktı. Eda Tezcan hikayesini yazdı ve güçlü isimler de bu yapımda bir araya geldi.

Ahmet Mümtaz Taylan, Eren Hacısalihoğlu, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya gibi önemli isimleri Aziz dizisinin kadrosunda görebilirsiniz.

Dizinin hikayesi 1930’lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da bırakmak durumunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da her şeyin değiştiğine şahit olacak.