Çin’de başlayan dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgını nedeniyle zor günler geçiren ülkemizde vaka sayıları hızla düşmeye devam ediyor. Vaka sayılarının azalmasıyla içinde bulunduğumuz ayın başından itibaren sokağa çıkma kısıtlaması Cumartesi günü saat 22.00’ye kadar kaldırıldı.

Gıda sektörünün de belli kurallar kapsamında kapılarını açtığı günümüzde eğlence mekanları da kısıtlama kapsamında hizmet vermeye başladı. Geçen hafta Adapazarı Yeni Cami’de bulunan Maranda Kadırga Cafe’de start alan eğlence bu son zamanların yükselen yıldızı Sebihan Altınay ile devam etti. Kendini dinlemeye gelenlere unutamayacağı bir gece yaşatan genç ve güzel şarkıcı Sehihan, birbirinden hit şarkılarıyla gönüllerde taht kurdu.

Halk54.com’a konuşan güzel sanatçı Sehihan, “Pandemi nedeniyle uzun süre ayrı kaldığımız sahnelere dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi kuralları uygun şekilde sahne alıp davetlilerimizle buluşuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde, aylarda bu pandemi illetinden tamamen kurtulur ve eski günlerimize döneriz “dedi.

Yeni bir şarkı çalışması içinde olduğunu da anımsatan Sahiban Altınay, “Bir süredir profesyonel bir ekiple ‘gizli gizli’ isimli şarkımıza çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz ay içinde çalışmamızın önemli bir yerine geldik. Yakın zamanda bütün müzik marketlerde yer almasını planladığımız şarkımızla yaz mevsimine damga vurmayı hedefliyoruz “dedi.