NE OLMUŞTU!

Akşamın karanlığını, Adapazarı Fethiye Camii karşısında başlayan yangındaki alevler aydınlattı. Akşam saatlerinde tek katlı ve iki ayrı bölümden oluşan bir evde yangın çıktı. Evde yaşayan yaşlı ve şeker hastası Resmiye T. yangına uykuda yakalandı. Can havliyle yataktan kalkan Resmiye T. alevleri söndürmek istedi. Ancak başarılı olamayınca kendini sokağa attı.

BİR AN FENALAŞTI

Yoldan geçen bir vatandaş durumu fark edince itfaiyeye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye yangını bir süre sonra kontrol altına aldı. Şeker hastalığı nedeniyle fenalaşan Resmi T. için ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaşlı kadına müdahale etti. Yangın tamamen söndürüldükten sonra itfaiye yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlattı.

UYKUDA YAKALANDI

Öte yandan alevlerden kendini sokağa atarak kurtulan Resmiye T. başından geçenleri Halk54.com Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz’a anlattı. Cenazeden eve geldiğini belirten Resmiye T., “Ben şeker hastasıyım. Şeker iğne mi oldum ve biraz ‘yatayım’ dedim. Uyurken bir ara gözüme ışık geldi. Bir de baktım ki yangın çıkmış. Alevleri söndürmek istedim ama söndüremedim. Yoldan geçen birisi itfaiye çağırdı. İtfaiye de zaten erken gelmedi” dedi.

ALTINLAR VE PARA

Evi kullanılmaz hale gelen Resmiye T. birikimlerinin alevlerle birlikte yok olduğunu söyledi. Resmiye T., “Oğlum ile benim param. Altınlarım vardı. Benim 2 bin TL param ile birde büyük altınım vardı. Oğlumun ise yüklü parası vardı. Gitti hepsi, ilaçlarım da gitti” diye konuştu.