Özel Haber

Duyanların “Yine bir kadın yine dehşet” dediği olayın adresi Serdivan oldu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Erkan Ş.’den boşanmak isteyen 31 yaşındaki Derya Ş. İsimli genç kadın Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Boşanma davası sürerken Erkan Ş. iki çocuk annesi olan Derya Ş.’yi telefonla arayan Erkan Ş. “Konuşmak” istediğini söyledi. Eşiyle konuşmak için araca binen talihsiz kadın boşanma kararından vazgeçmeyince iddiaya göre eşi Erkan Ş.’nin falçatalı saldırısına uğradı.

Yüzünden ve boynundan falçata darbesi alan genç kadın, can havliyle kocasının elini tutmaya çalıştı. Araç içinde süren boğuşma sırasında bir anlık fırsat bulan Derya Ş. kendini kanlar içinde araçtan dışarı attı. Çevredeki vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulansla Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi’ne kaldırılan Derya Ş.’ye doktorlar anında müdahale etti. Yaşanan olay sonrasında travma geçiren genç kadının tedavisi halen hastanede sürüyor.

Korku dolu anları Haber Müdürümüz Nurettin Eryılmaz’a anlatan talihsiz kadın Derya Ş., “Şiddetli geçimsizlik vardı. Boşanmak için dava açtık. Bana ‘konuşmak istiyorum’ diye telefon açtı. Önce kabul etmek istemedim ama ’son kez’ deyince kabul ettim. Araca bindim. İsteklerini kabul etmeyince yanındaki falçata ile yüzüme ve boğazıma kesikler atmaya başladı” dedi.

Yaşadığı korku dolu anları unutamadığını belirten Derya Ş., “Bir yandan beni keserken diğer yandan ‘beni bırakırsan seni öldürürüm’, ‘seni kimseye yar etmem’ diyerek bağırıyordu. Can havliyle ellerimle onu itmeye başladım. Bu arada ellerimde kesildi. Eğer onu itmeseydim falçata ile keserek beni öldürecekti. Çok büyük korku yaşadık” dedi. Yaşanan bu olay sonrasında polis tarafından yakalanan ve adalete teslim edilen koca hakim tarafından tutuklanarak cezaevine giderken, Derya Ş.’nin tedavisi ise halen sürüyor.