HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ'ın özel haberi
Edinilen bilgiye göre, Adapazarı'ndaki bir akaryakıt istasyonuna gelen silahlı ve maskeli bir şahıs, akaryakıt istasyonunda çalışanların bulunduğu odaya girerek silahını doğrulttuğu işçiden üzerindeki paraları istedi. Ne yapacağını şaşıran işçi ise olayın şokuyla üzerindeki paraları, silahlı ve maskeli şahısa uzattı. İşçinin parasını gasp eden şahıs, ardından olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. 

GASP MAĞDURU, O ANLARI HALK54.COM'A ANLATTI
Polis ekipleri tarafından takip edilen S.D. isimli şüpheli, otluk alanın civarında bulunan bir yolda gasp ettiği paralar ile yakalandı. Şüpheli S.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, gasp mağduru işçi o anları halk54.com'a anlattı. 

"ŞAKA YAPILIYOR ZANNETTİM"
Yaşadığı şoku Halk54.com muhabirine anlatan akaryakıt istasyonu işçisi Safet Dinar, "İçeride otururken istasyonda bir kişi önce markete doğru gitti ardından tekrar geri geldi. Sonra bulunduğum odaya girdi ve bana silah çekti. Bana bu bir soygundur, kasadaki ve üzerindeki paraları ver dedi. İlk başta arkadaşlarımdan birinin kuru sıkı tabancayla şaka yaptığını zannettim. Sonra niyetinin ciddi olduğunu fark ettim. Ayağa kalk dedi, bana para sordu. Bende para yok dedim. Cebindekileri çıkar o zaman dedi. Bende cebimde petrole ait olan 1000 liraya yakın parayı çıkardım. Sonra arka cebimdekini sordu. Arka cebimde cüzdanım vardı, onu alma kendi param dedim, onuda çıkarttım. 600 lira civarında da cüzdanımdan çıktı. Onları aldı. Paraları aldıktan sonra beni arka odaya gönderdi, ardından telefonumu da alıp istasyondan kaçtı." dedi.