Komşu Kocaeli'de TV 262 ile Kocaeli Gazetesi 262'nin başlattığı anket bütün hızıyla sürüyor. Kocaeli'deki kent gündemini tutmak amacıyla yapılan ankete 2019 yılı içinde çeşitli kurum ve kuruluşların, STK’ların, siyasilerin, belediyelerin, iş dünyasının, spor ve sanat camiasının ve diğer dinamikler yer alıyor. Son derede şeffaf bir sistemle düzenlenen ankettin 'Yılın İş Kadını' kategorisinde Sakarya'nın yakından tanıdığı bir isim olan Gülçin Eryılmaz bulunuyor.

Sakarya'da uzun yıllar görev yaptıktan sonra Kocaeli'de iş hayatına atılan Eryılmaz, Yılın İş Kadını anketinde ön plana çıktı. Toplam 5 adayın olduğu iş kadını bölümünde büyük ilgili ve destek gören Eryılmaz'a Sakarya'dan da destek geldi. 29 şubat'ta kadar sürecek olan ankette günde bir kez oy verebiliyorsunuz.

Ankette bulunan 'hakkında' kısmında ise Gülçin Eryılmaz kendisiyle ilgili olarak şu kelimelere yer verdi.

26 Eylül Sakarya doğumluyum. Londra’da ki Washington Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun oldum. 1994 yılından beri İzmit’de yaşamaktayım. Koç Grubu’nun çeşitli firmalarında yönetici olarak görev yaptım. Emekli olduktan sonra Eryılmaz Ajansı kurup 11 kişilik personelle organizasyon hizmeti vermekteyim. Bununla birlikte Londra’da ki Candy City United Kingdom’da ki aile şirketimizin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim.