Duyanların “Yok artık “ dediği olaylar serisi Sapanca Gölü kıyısında yaşandı. Arifiye Göl başı mevkiinde bulunan bir tesiste Khontar lakabıyla tanınan Onur Dinç konseri için gençler toplanmaya başladı. Göl kıyısında konser saatini bekleyen bir grup genç iddiaya göre madde kullanımına başladı. Ancak madde kullanımıyla birlikte gençler fenalaştı. Çevredekiler durumu fark edince 112 Acil Servis Komuta Merkezi’nden yardım istendi. Bu ihbarla birlikte olay yerine önce bir ardından bir ambulans daha sevk edildi.

Olay yerine gelen ilk ambulans göl kıyısında kendinden geçen bir gence müdahale etti. Ambulansa alınan genç Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi’ne kaldırıldı.  Olay yerindeki diğer gençler kaçınca ambulans ekibi merkeze geri döndü.

Konser öncesi yaşanan bu olaylar sonrasında konser büyük bir coşkuyla başladı. Ancak olaylar serisi burada da devam etti. Gençler arasında yer, yer yapılan ağız kavgaları bir anda bıçaklı kavgaya döndü. Kavga sırasında bir genç bıçakla yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan genç tedavi altına alındı.

Yaşanan bu son olayla birlikte Khontar lakabıyla tanınan Onur Dinç konseri iptal edildi. Olaylarla ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.