Suriye İdlib’te Şehit edilen 34 Mehmetçiğimiz için Sakarya sokaktan eve girmek bilmiyor. Tepkinin sürekli büyüdüğü Sakarya’da Şehitlerimiz ve vatan için nöbet tutan askerlerimiz için herkes dua ediyor. Camilerdeki duaların yanı sıra Adapazarı ve Serdivan’daki yürüyüşlerde eller semaya kalktı.

Duaların yapıldığı Sakarya’da tepki yürüyüşleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ‘yanınızdayız’ mesajları sürerken gecenin sessizliğini yırtan siren sesleri de vardı. Sakarya Modifiye Araç Tutkunları ile Sakaryalı Çekicilerin oluşturduğu dev konvoy şehri turladı. Yine Sakarya Gençlik Teşkilatı üyeleri ile yönetimden Ali Sakarya ile Kemal Önal’da Şehitlerimiz için sokağa çıkanlar arasındaydı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri yol boyunca önlem aldığı konvoy, Adnan Menderes Caddesi, Atatürk Bulvarı, Kudüs Caddesi, Çark Caddesi’nin Serdivan kesimi, Serdivan ana caddeleri boyunca yol aldı. Vatandaşların sevgi gösterisiyle ilerleyen konvoy büyük takdir topladı.

Türk Bayrakları ile süslenen onlarca modifiye araç ile çekicilere bir de diğer sürücüler araçlarıyla destek verince konvoy uzayıp gitti. Öte yandan Sakarya Modifiye Araç Tutkunları Derneği Üyeleri ile vatandaşlar Halk54.com mikrofonuna duygularını aktardı.