HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ'ın özel haberi
Olay, Erenler Hızırtepe mahallesi duble yolda meydana geldi. Geçtiğimiz ay anne Melek Gemi ile iki kızı yaya şeridinden yolun karşısına geçmek isterken, Şeref C. idaresindeki 54 ABD plakalı araç kızı ile anne Gemi’ye çarptı. Kaza sonrasında anne Gemi ağır yaralanırken, kızı hafif şekilde yaralandı. Bir süre hastanede yatan anne Melek Gemi daha sonra taburcu oldu. Halen tedavisi süren Melek Gemi, kendisine çarpan sürücünün günlerce kendisini aramadığını belirterek, “ben yaşam mücadelesi verirken bana çarpan sürücü bizi aramadı. Kendisi değil bir yakını bile bizi aramadı ” diyerek mahkemeye başvurdu.

İlk etapta dava açmayı düşünmediğini ancak sürücünün kendisini aramadığı ve bir özür bile dilemediği için dava açmaya karar verdiğini belirten Gemi, “Kaza sonrasında zor günlerimiz oldu. Hastanede günlerce kaldım. Bana çarpan sürücü bizi aramadı. Haliniz nedir diye sormadı. Ben kaza sonrasında dava açmayı düşünmüyordum. Ancak sağlımızı sormayan sürücü bize böyle davranınca dava açmaya karar verdim” dedi.

Özel bir şirkette çalıştığını ve kaza sonrasında işe gidemediğini de sözlerine ekleyen Melek Gemi, “Bir tek isteğim var. Adalet ne ise o olsun. Adalet yerini bulsun” dedi. Eşinin kaza geçirmesiyle aile düzenlerinin sarsıldığını anımsatan Gökhan Gemi ise, “Kaza sonrasında bize ‘sağlığınız nedir’ diye sürücü sorsaydı olay mahkemeye taşınmazdı” diye konuştu.