HALK54.COM/ÖZEL HABER

Adapazarı Çevre Yolu’nun Şeker Mahallesi kesiminde Şeker Fabrikası yönüne trafik uygulaması yapan polis ekibi, 52 plakalı bir minibüsü durdurdu. Araçta bazı evrak ve donanımın eksik olduğunu fark eden Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ilgili maddeden araç sürücüsüne cezai işlem yaparken, aracı da trafikten men etti.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Araçta bulunan 10 kişilik grup görevli trafik polislerine beddua ederken cezai işlem ve aracın bağlanmasına tepki gösterdi.

POLİSE BASTON KALDIRDI
Çevre sakinlerinin gözleri önünde yaşanan olay sırasında polislere sürekli beddua eden ve “İnşallah Allah’tan bulursunuz” diyen taraflardan bir kadın elindeki bastonu polislere sallamaya başladı. Polis aracına doğru hamle yapan kadını yakınları zor zapt ederken, olay yerine gelen çekici, 52 plakalı minibüsü araca yükledi.

GERGİN ANLAR YAŞANDI
Dakikalar süren olay sırasında gergin anlar yaşanırken, polislerin soğukkanlılığını koruduğu ise dikkatlerden kaçmadı. Çekicinin olay yerinden ayrıldığı o anlarda tepkinin dozunu arttıran taraflar, polis ekibinin arkasından da beddua okumaya devam etti.