//Murat Uygun//

Adapazarı Hilmi Kayın İş merkezi arkasında yerde sürünen Fikret Ç. isimli adam uzun süre yardım istedi. Çevre sakinlerinin durumu 112 Acil servis Ambulans Komuta Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 112 Acil servis ile hastaneyi gitmeyi ret eden Fikret Ç., “Birileri bana laf attı. Daha ne olduğunu anlayamadan bana 20 kişi aynı anda saldırdı. Defalarca vurdular. Kemikleri mi kırdılar. Her yerim ağrıyor. İçim ağrıyor” diyerek yardım istedi.

Çocuklarını görmek istediğini belirten Fikret Ç., “Beni ne olur çocuklarıma götürün. Çocuklarımı, kızımı görmek istiyorum. Benimle kimse ilgilenmedi” diye konuştu. Olay yerine gelen gazetecilerin “nerede otuyorsun” sorusu üzerine Fikret Ç., “Ozanlar mahallesi” deyince gazeteciler cep telefonundan Adapazarı Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan’ı aradı. Kısa süre olay yerine gelen Muhtar Yazgan yerde acı içinde kıvranan Fikret Ç.’yi tanıdı. Muhtara da yaşadığı acı olayı anlatan Fikret Ç., “Bana acımasızca saldırdılar. Hiç acımadılar. Kemiklerimi kırdılar. Bana yardım da etmediler” diye konuştu.

Muhtar Muhittin Yazgan ve gazeteciler tarafından yerden güçlükle kaldırılan talihsiz adam, muhtarın aracına kondu ve Muhtar Yazgan tarafından evine götürüldü.