Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Söğütlü yayınladığı mesajda, Sağlık sistemimizin vazgeçilmez paydaşlarından hizmet personeli mesai arkadaşlarımızın geçen süre zarfında özelliklede pandemi dönemindeki cansiperane emeklerine sadece bizler değil ülkedeki her bir fert şahit olmuştur. Daima yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, yüzünüzden tebessüm eksik olmamasını dilerim.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor yayınladığı mesajda, Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk, kadın, engelli ve yaşlı kuruluşlarımızda görev yapan bakım elamanı ve temizlik personeli arkadaşlarımızın 1 Haziran Personel Gününü canı gönülden kutluyor, pandemi süresince göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı her birini ayrı ayrı kutluyorum.

Özsağlık-iş İl Başkanı Ahmet Kamil Bilgin yayınladığı mesajda, 1 Haziran Bakım Elemanı ve Temizlik Personel Günü’nün çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını ve çalışma hayatındaki bütün sorunların çözümü noktasında bir adım olmasını temenni ediyorum. Bizler sağlık çalışanları olarak gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Ancak illaki bizimde çalışma hayatımızda sorunlar olmuyor değil. Biz bu sorunların çözüm noktasında nihayete ermesi için gayretle çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.

Hak-iş İl Başkanı ve Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir yayınladığı mesajda 1 Haziran Bakım Elemanı ve Temizlik Personel Günü’nü kutlarım. Özellikle son dönemlerde sağlık çalışanlarının yaptığı fedakârlık gösterdiği özveri açık bir şekilde ortadadır. Bu vesile ile 1 Haziran Bakım Elemanı ve Temizlik Personel Günü’nü kutlar çalışma hayatına da hayırlar getirmesini dilerim.

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Tepeçınar, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz ve Hastane müdürü Gökhan Eygi, Sapanca Devlet Hastanesi Başhekimi Meryem Dişli, Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Murat Akgül, kaynarca Devlet hastanesi Başhekimi Rana Beşler, Ferizli Devlet Hastanesi Müdürü Muhammet Durmaz, Toyata Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Kubilay Erhan ve Müdür Yardımcısı Orhan Çubuk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Metin Çoban ve Hastane Müdürü Önder Keskin, Sakarya eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Fikret Halis ve Hasatane Müdürleri Mahmut Keküllüoğlu, Tülay Kaya, Yavuz Bingöl, Hakan Bıçakcı, Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Celalettin Akyol ve Hendek Melek Nişancı Huzurevi müdürü Nurdan Avcı birer kutlama mesajı yayınlayarak 1 Haziran Bakım Elemanı ve Temizlik Personel Günü’nü kutladı.