Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 Temmuz Bulvarı üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları konuk etti. Bölge esnaflarından Adem Tok ve beraberindeki heyet caddede yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Hizmet memnuniyeti

Bölge esnafları adına söz alan ve 15 Temmuz Bulvarı’nda gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları için teşekkür eden Adem Tok, “Bölgemiz dönüşüm çalışmaları neticesinde modern bir görünüme kavuştu. Ulaşımlar rahatladı, vatandaşlarımızın sorunsuz olarak yürüyebileceği kaldırımlar yenilendi. Şahsınız başta olmak üzere çalışmada emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyoruz” dedi.

Dönüşüm devam edecek

15 Temmuz Bulvarı’nı altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, bölge esnaflarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Yüce, “Şehir merkezimizin en önemli noktalarından biri olan 15 Temmuz Bulvarı’nda ilk olarak yağmursuyu altyapısı inşa ettik. Kaldırımları yeniledik ve asfalt ile bulvarı modern bir görünüme kavuşturduk. Hamdolsun şimdi daha güzel ve düzenli bir hale geldi. Esnaflarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Yaptığımız çalışmalardan duyulan memnuniyeti ise çok değerli buluyorum. İnşallah hep birlikte güzel Sakarya’mızı daha da iyi noktalara taşıyacak adımları atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.