Son aylarda TV’lerde yayınlanan sabah ve akşam programlarında ‘ Sakarya’ çıkışlı haberler gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Sakarya’da yaşayan 2 çocuk annesi Hatice Süt’ü annesi bulabilmek için Esra Erol’dan yardım istedi..

Yaşlı kadın kızının daha önce de kaçtığını söyleyerek şunları dedi; "

‘Kızım Sakarya’da ben İstanbul’da yaşıyorum Raha önce de  31 Mayıs’ta programa çıkacağı gün programda aranacağını öğrenince geri dönmüştü.. iki çocuk annesi.. 11 yaşında 3 yaşında babasının yanında kalıyorlar.. İlk kaçışında bulunduktan sonra benim yanımda istanbul’da  kaldı.. Bir hafta Sakarya’da beraber kaldık.. Cuma günü aksamı otururken ‘’Anne yapamayacağım Kocamı sevmiyorum’’ dedi. Bende eşimi aradım gel diye. Ertesi sabah 06.00’de evden kaçtı.. 10 yaşındaki torunum kalktı. ‘Anneanne annem yok’ dedi Damadımı aradım o da polis merkezine gidip şikayette bulundu

TİK TOKTA TANIŞMIŞTI

Yaşlı kadın sözlerine şöyle devam etti.

‘Kızım Hatice eve ilk gidişte Konya Ereğli’de Ahmet denen kişi tik tokta tanıştığı kişiyle kaçmıştı.. O günlerde bu birliktelikten sonradan haberimiz oldu. Bununla görüşüyormuş. Kızının Ankara Gölbaşında görüldüğü yönünde bilgide geldiğini söyleyen anne kızına ‘Yavrum evine geri dön.2 çocuğun var’ diye seslendi..