İşte o görüntüler

Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu 6/D Sınıfı Öğrencisi Ebrar Demir; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, evine astığı Türk Bayrağı ve elinde tuttuğu Türk Bayrağı eşliğinde, şiirini okuyarak, bayramı kutladı.

Adapazarı İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulunda görev yapan Esra Berber, Canan Ay ve Merve Toprak isimli 3 sınıf öğretmeni, Uzaktan Eğitim Sistemi ile oluşturulan sanal sınıflarında çocuklarla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerden kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırladıkları koreografiyi bayramın yüzüncü yılı için hazırlanan ‘Ben Türk Çocuğuyum’ adlı şiir ile birlikte sahneleyen çocuklar ve öğretmenler, kaydettikleri bu görüntüyü çocukların velileriyle de paylaştı.

Yavuz Selim İlköğretim Okulu 1/A Sınıfı Öğrencisi Yusuf Demirci; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ile süslediği evin balkonundan, şiirini okudu. 15 Temmuz Camili Mahallesi Ana Sınıfı Öğrencisi Hira Candan; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, evlerine astığı dev Türk Bayrağı'nın önünde şiirini okudu.

Şeker Mahallesi'ndeki evlerinde oturma odasında duvarları Türk Bayrakları ile süsleyen Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir'in 4.5 yaşındaki Aysima Demir; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, giydiği  en güzel rengarenk kıyafetleri ve mankenlere taş çıkarmasına verdiği pozlarıyla okuduğu şiirle kutladı.

Şehit Suat Tanyel'in yeğenleri; Halit Evin Kız Anadolu imamatip Lisesi 7/A Sınıfı Öğrencilerinden Ayşegül Tanyel ile Damlagül Tanyel ve Nurettin Tepe İlköğretim Okulu 
2/C Sınıfı Öğrencisi Yiğithan Tanyel, 4/A Sınıfı Öğrencisi Aleyna Tanyel ve 4/A Sınıfı Öğrencisi Suat (Paşa) Tanyel; duvara çizdikleri Dev Türk Bayrağı'mızın önünde, saygı duruşunda durarak, coşkulu sesleriyle İstiklal Marşı'mızı okudu.

Teksen Koleji 2/C Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Burucu ile 6/B Sınıfı Öğrencisi Zeynep BURUCU; evlerinin balkonunu Türk Bayraklar ve Atatürk Posteri ile süsleyerek, birlikte İstiklal Marşını okudu.

Sakarya Beşsekiz Ortaokulu 6/B Sınıfı Öğrencisi Yiğit Can Aateş; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, evlerinde astığı Türk Bayrağı önünde, şiirini okudu.

Sakarya Deha Özel Kreşi Öğrencisi Barış Ege Kamber, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1/? Sınıfı ÖĞRENCİSİ Eymen Kamber, İstikrar Ortaokulu Öğrencisi Efe Kaan Kamber ve aynı sınıftan arkadaşı Mustafa Arda Haşmenoğlu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, şiirlerini okudu.

4 yaşına giren Talha Canbaz (Acanba); 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Bayrakları ile süslediği odasında, "Bugün Bayram Bize" şiirini okudu.

Kartepe Osmangazi İlköğretim Okulu 2/A Sınıfı Öğrencisi Ahmet KARA ile kardeşi Erva Kara; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, evlerinin duvarını Türk Bayrağı, Atatürk posterleri ve kendi çizdikleri resimlerin önünde şiirlerini seslendirdi.