ŞEHİR TURU
Hendek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklar için bu yılda 23 Nisan konvoyu şehir turu atarak coşkuya ortak oldu. İlk olarak Hendek Belediyesi önünden hareket eden konvoy, sokak sokak gezerek çocukların bayram neşesine neşe kattı. Konvoydaki ses aracından çalınan müzikler eşliğinde atılan şehir turunda Hendeklilerin 23 Nisan Bayramı kutlandı.

COŞKUYA ORTAK OLDULAR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için oluşturulan konvoyda Hendek Belediyesi araçları ile Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı, Sakarya Arama Kurtarma (SAKE) araçları ve motorize ekipler yer aldı.  Konvoydaki tüm resmi araçlar balonlarla ve Türk bayrakları süslendi. Vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve camlarından coşkuya ortak olurken, minikler ise konvoya el sallayarak teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN BABAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Doya doya kutlayacağımız daha güzel bayramlarda buluşmayı arzu ediyoruz. Sağlık dolu güzel ve nice bayramlarda Egemenliğimizin ve Türk Milletinin bağımsızlığının ilan edildiği bugünü coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz. 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayan ailelerimizin sevincine katkı sunduğumuz için çok mutluyuz. Her zaman bayramlarımızı coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Vatandaşlarda konvoy nedeniyle Hendek Belediyesine, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığına ve Sakarya Arama Kurtarma (SAKE) ekiplerine teşekkür etti.