TV 264 ekranlarında her hafta Cuma akşamları yayınlanan 'Gazeteciler Soruyor' programı yine gündeme damgasını vurdu. Koronavirüs nedeniyle esnafın yaşadığı zorluk ve sıkıntıların ele alındığı programa esnaf oda başkanları katıldı. Pandemi sürecinde yaşadıkları sorun ve sıkıntıları anlatan esnaf oda başkanlarına Sakarya’nın kalbinde yer alan ve geldiği nokta itibariyle yenilenmesi sürekli gündeme gelen Adapazarı Katlı Pazar Yeri’nin durumu soruldu.

Serdivan'da bulunan 'Gönül Kahvesi'nde yapılan programda Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Odası Başkanı Yekta Tepe, “Pandemi olmasaydı gündemdeydi” cevabı verdiğ Adapazarı Katlı Pazar Yeri ile ilgili olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SEBOB) Başkanı Hasan Alişan ise, “Toplu Konut İdaresi (TOKİ) olmadan bu iş olmaz” dedi.

Gazeteci Zafer Tokuş, Gazeteci Hakan Turhan, Gazeteci Safa Polat ve Gazeteci Hüseyin Cumalı’nın her hafta gündemi değerlendirdiği programa bu hafta Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SEBOB) Başkanı Hasan Alişan, Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Kemal Turgaç, Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Odası Başkanı İbrahim Çokluk, Tarihi Uzunçarşı Dernek Başkanı Murat Uslu, Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Odası Başkanı Yekta Tepe,  Lokantacılar, Aşçılar, Köfteciler ve Kebapçılar Odası Başkanı Serdar Gök, Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Özcan Berber, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altay, Sigorta-Yazlık Dolmuş Durağı Başkanı Abdullah Odabaş katıldığı programda oda başkanları Adapazarı Katlı Pazar Yeri ile ilgili bakın neler dedi!