Kısa zamanda Sakarya'nın önemli haber sitelerinden biri haline gelen Adayorum.com 5. yaşına girdi. Adayorum Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda köşe yazarı İbrahim Bulut, şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen okuyucularına yazdığı köşe yazısıyla teşekkür etti.

İşte İbrahim Bulut'un o köşe yazısı:

2017 yılının Haziran’ında başladığımız Adayorum yolculuğumuz Allah’ın izniyle 5. Yılına girdi. Safa Polat ile başladığımız bu yolda 5. Yılımıza girdik.

Çok uzun süre gazete geçmişimden sonra ikinci kez internet haber sitesinin kuruluşunda görev almam, Safa ile bir buçuk dakikalık konuşmamızın ardından gerçekleşmişti.

Kısa bir süre sonra haber sitemizin her ayrıntılarını tek tek çizerek belirlemiş ve bugünkü haline getirmiştik…

Gazeteciliğin matbaada baskı hariç bütün kollarında profesyonel olarak uzun yıllar çalışmış biri olarak, gazeteciliğin içinden gelmiş ve çok genç yaşında genel yayın yönetmeni olarak kendini ispatlamış Safa Polat ile yol arkadaşlığımız böyle başlamıştı.

O günden bugüne pek çok değişiklik oldu bünyemizde.

Daha da geliştik ve hiç kimseye minnet etmeden adım adım büyüdük.

Değişmeyen tek şey yayın politikamız ve haklının yanında olmak için verdiğimiz mücadeleydi.

Kısa zamanda Sakarya’nın önemli haber sitelerinden biri haline geldik. Farklı görüşteki yazarlarımızla daha da renkli bir Adayorum’u okuyucularımızın beğenisine sunmak için çalıştık.

Özellikle genç çalışanlarımızın Adayorum’a katkısı büyük oldu. Onların bize verdiği fikir ve ilham ile her gün daha farklı, daha dikkat çekici ve her zaman “En doğru haberi” vermek için çalıştık.

Herhangi bir sermaye grubunun veya siyasi yapılanmanın elinin altında olduğu medya anlayışından uzak durduk ve durmaya devam edeceğiz.

Adım adım ve istikrarlı büyümemizde bize her zaman destek veren çok kıymetli okuyucularımıza çok şey borçluyuz, bize olan destekleri gönlümüzde her türlü övgünün üstündedir.

Önümüzdeki kısa zaman içinde sitemizi daha da farklı hale getirmek için projelerimizi bitirdik ve çalışmalarımıza başladık. Çok daha hızlı, çok daha renkli, bol ve farklı içerikli Adayorum için geri sayımı başlattık.

Her zamanki duruşumuzdan zerre taviz vermeden, günün teknolojik şartlarına uygun ve “benzersiz” bir siteyi kısa zaman sonra okuyucularımızın beğenisine sunacağız.

IOS ve Android uygulamalarımızda yepyeni bir arayüzü okuyucularımızla buluşturacağız.

*      *      *

Gazeteciliğin ve gazetelerin neredeyse tamamen dijitale dönmeye başladığı yeni medya düzeninde hemen hemen her sektörde olduğu gibi medya alanında da büyük bir rekabet var. Adayorum olarak bu tatlı rekabette rakiplerimiz ile aramızdaki farkı ortaya koymak için farklı fikirlerimizi de yeni yayın dönemimizde hayata geçireceğiz.

Okuyucularımızın da görüşlerini anında ileteceği bugüne kadar denenmemiş bir sistemin çalışmalarını bitirdik. Yüksek hız ve teknolojiyi de kullanarak benzersiz bir paylaşım ve yorumlama sistemini beğeninize sunacağız.

Adayorum olarak okuyucularımızdan ve meslek ahlakından başka dayandığımız ve güvendiğimiz hiçbir güç veya yapı olmadı bundan sonra da olmayacak…

Tüm gücümüzle Sakarya’nın sesi olmaya devam edeceğiz, bugün kadar gösterdikleri büyük teveccüh için okuyucularımıza birlerce teşekkür etsek haklarını ödeyemeyiz…

Editörlerimiz; Mücahit Gül, Yusuf Kırbaş ve İbrahim Hakkı Fındık başka olmak üzere, bu yolda yazılarıyla bize her zaman destek olup yol gösteren çok kıymetli yazarlarımız; Safa Polat, Servet Kızılay, Yasin Şafak, Aydın Aktay, Ziya Gündüz, Azize Ceren Köksal, Altuğ Balcıoğlu, Gamze Koç ve zaman zaman yazılarıyla bizi onurlandıran Oğuz Şener, Salih Kaya, Elif Ekşi Zorer, Fatih Arduç, Bedia Yılmaz, Rahmi Vidinlioğlu, Sezer Çalışkanoğlu, Ömer Mahiroğlu, Elif Nur Mengir’e de Adayorum olarak teşekkürü bir borç biliriz.

Çok daha iyi ve mutlu günlerde nice yıllara dileklerimi tüm Adayorum ekibi olarak okuyucularımıza ve ilgilerini eksik etmeyen Sakaryalılar’a gönderiyorum.