AGD Sakarya Şubesi Başkanı Ali Ahmet ÇELİK, "Koronavirüs'le ulusal olarak mücadele ettiğimiz bu süreçte 'Sosyal mesafe en önemli kural' diyerek Yönetim Kurulu Toplantımızı videokonferans aracılığı ile gerçekleştirdik. Toplum sağlığı için hepimiz doğru olanı yapmalıyız, önlemlerimizi almalıyız. Kronik ve yaygın bir yalnızlık yerine sosyal mesafe düzenlemesiyle bir arada kalabiliriz. " dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

STK’ların, farkındalık grupları oluşturması gerektiğini düşünen ÇELİK: “Geçmişten almış olduğumuz mirası, geleceğe yaşanabilir şekilde taşımak hepimizin görevi. Bu kapsamda, gerek ilimizde gerekse ülkemizde bulunan bütün kurum kuruluşların, her toplumun, her ferdin kendi üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesi gerekiyor. Bu zorluğun üstesinden geleceksek bu toplumun tüm kesimlerinin gayretiyle olacaktır.” ifadelerini kullandı.

TEK YÜREK OLMALIYIZ

Böyle özel atmosferlerde yük paylaşımının çok önemli olduğunu ifade eden Teşkilatlanma Başkanı Celal AYDIN: “Burada sadece başkanımız değil ekibine de aynı görevleri üstlenmeli. İlçe ve mahalle teşkilatlarımız dahil olmak üzere bütün üyelerimiz aynı dikkat üzere çalışmalarına devam etmelidir. Evden çıkmasak dahi iyiyi ve güzeli her platformda yaymaya devam edebiliriz. Bu bağlamda Anadolu Gençlik Deneği Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyeleri olarak, görev ve sorumluluğumuzun da başkanın sorumluluklarına paralel olarak artmış olduğunun farkındayız. Bu süreçte gerek diğer sivil toplum kuruluşları gerek fert fert toplumumuzdaki her bireyle tek yürek olmak boynumuzun borcudur. Yapılan bu çalışmaların hepimizin yararına olmasını diliyorum.” diyerek toplantıyı nihayete erdirdi.