Vali Çetin Oktay Kaldırım’a kabulleri için teşekkür eden ve geçtiğimiz günlerde amcasının vefat etmesi nedeniyle başsağlığını dileğinde bulunan Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı Kenan Karaca yaptığı değerlendirmede, “Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a kabulleri için çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde rahmeti rahmana kavuşan değerli amcası için ayrıca başsağlığı diliyoruz.

Valimize Sakarya için yaptığımız çalışmalar ve planlanan projelerimiz hakkında bilgilendirmede bulunduk, görüşlerini aldık. Yakın ilgisi ve Sakarya için yapılan çalışmalara her zaman destek olacağını söylemesi bizleri mutlu etti. Sakarya için başta valimiz olmak üzere şehrimizin tüm yöneticileriyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Ahde Vefa Grubuna teşekkür eden Vali Çetin Oktay Kaldırım’da, grubun çalışmalarını yakından ve ilgiyle takip ettiğini, şehre değer sağlayan her türlü çalışmanın yanında ve destekçisi olacağını belirtti. Ziyaretin sonunda Ahde Vefa Grubu adına Başkan Kenan Karaca, Vali Kaldırım’a başarılarının devamı dileğinde bulunarak özel çini işlemeli mutluluk, sevinç ve dirilişin sembolü olan hilal vazo hediye etti.