Kuzey Marmara Anadolu Otoyolu üzerinde Vakıf Osmanbey sınırlarında yapılan Akyazı ilçesini D100 Karayoluna bağlayan dik oluşu nedeniyle kış şartları nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatan ilk yağan karda trafiğe kapanan bu nedenle de tepkilere neden olan Köprüde bu kez de göçükler ve çökmeler meydana geldi

Yanındaki bir fabrikanın girişi kapanmasın diye dik rampa olarak yapıldığı iddia edilen Kuzey Marmara Anadolu Otoyolu üzerinde Vakıf Osmanbey köprüde bu kez de çökmeler meydana geldi. Köprünün yaya yolunda çökmeler ve çatlaklar meydana gelince köprü yaya trafiğine kapatıldı.

Köprünün aşırı dik olarak yapılması nedeniyle sosyal medya hesaplarında vatandaşlar arasında ‘’Yeni bir kayak merkezimiz oldu, Artık bizimde aşılamaz rampamız var’’gibi eleştirilere neden olan yapılan eleştiriler sonrası yeni bir çalışma ile rampa dikliği düşürüleceği bildirilen Kuzey Marmara Anadolu Otoyolu üzerinde Vakıf Osmanbey sınırlarında Köprüde bu nedenle her hangi bir çalışma görülmezken Çöken yaya yolu için beton dubalarla Köprü yaya trafiğine kapatıldı. (akyazi.net)