Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr.Öğretim üyesi Aydın Şenol'un görevi devretmesi nedeni ile SUBÜ Rektörü Prof.Dr.Mehmet Sarıbıyık Şenol'un yerine yeni atama yaptı. Rektör Sarıbıyık,Akyazı Sağlık Fakültesi Dekan yardımcılığı görevini yürüten Prof Dr.Azize Alaylı'yı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne asaleten atadı.

27-09-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk günü Akyazı'ya gelen Rektör Sarıbıyık görevi yeni devralan Prof.Dr.Azize Alaylı'yı tebrik ederken yeni görevinde başarılar diledi.

Sarıbıyık ayrıca bugüne kadarki hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından ötürü Dr.Öğretim Üyesi Aydın Şenol'a teşekkür ederek çiçek ve başarı plaketi takdim etti.

Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini üstlenen Prof.Dr.Azize Alaylı, okuldaki akademik ve idari işlevlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi hususunda ekibi ile birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Alaylı; "

Müdür yardımcıları öğretim görevlisi Mükremin Uzer,Tıbbi Laboratuvar Teknikeri Dr.Öğretim Üyesi Sevgi Balcıoğlu ve Yüksek Okul Sekreteri Yusuf Şahinoğlu ile birlikte tüm akademik - idari kadro ile Meslek Yüksek Okulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetleri etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun olarak yürütülmesi amacıyla çalışmaları yapmak, planlamak, yönlendirmek ve koordine ederek kalitemizi daha da üst seviyelere taşımak istiyoruz" dedi.

Prof.Dr Azize Alaylı, kendisine bu görevi devreden Dr.Öğretim Üyesi Aydın Şenol'a başarılı hizmetlerinden dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti ve akademik çalışmalarında başarılar diledi.