YOĞUN ZİYARETLER

Akyazılı Muhtarların Ankara seyahatlerinde yoğun ziyaretlerde bulunacaklar. Akyazılı Muhtarların ilk olarak Meclise gidecekler. Burada CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç tarafından karşılanacaklar ve birlikte CHP’nin yapacağı grup toplantısına katılacaklar. Akyazılı Muhtarlar grup toplantısından çıktıktan sonra MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’ü ziyaret edecekler.

TZOB OTELDE KALACAKLAR

Akyazılı Muhtarlar geceyi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Otelinde geçirecekler. Sabahleyin de Akyazılı Genel Başkan Şemsi Bayraktar’la kahvaltı yapacaklar ve kahvaltı sonrasında Akyazılı Muhtarlar Şemsi Bayraktar’ı bu defa Türkiye Ziraat Odaları Birliğinde ziyaret edecekler.

MECLİS VE AK PARTİ GENEL MERKEZİ

Türkiye Ziraat Odaları Birliğinde Şemsi Bayraktar’ı ziyaret eden Akyazılı Muhtarlar daha sonra tekrar TBMM’ne geçip orada AK Partinin grup toplantısına katılacaklar. Toplantının bitiminden sonra yine toplu olarak AK Parti Genel Merkezine geçip burada Sakarya Milletvekilleri ile bir araya gelecekler.

SON ZİYARET BEKİR AKTÜRK’E YAPILACAK

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay şayet Ankara’da ve Genel Merkezde ise AK Parti Genel Merkezinden sonra Akyazılı Muhtarlar kendisini ziyaret edecekler.( Zira Ergün Atalay’ın Ankara dışında olması nedeniyle kendisinden henüz randevu alınamamıştı) Akyazılı Muhtarların son ziyaret durağı İş-Kur Genel Müdürlüğü olacak. Geçtiğimiz günlerde bu göreve atanan Akyazılı Bekir Aktürk’ü ziyaret edecek olan Akyazılı Muhtarlar kendisine hayırlı olsun diyecekler.

AKŞAM SAATLERİNDE DÖNECEKLER

Akyazılı Muhtarlar son ziyaretlerini de yaptıktan sonra Çarşamba günü akşam saatlerinde Ankara’dan ayrılıp Akyazı’ya geri dönecekler. Akyazılı Muhtarların Ankara ziyaretlerine 45 Muhtarın katılacağı öğrenildi.

BEKİR DURMUŞ’TAN AÇIKLAMA

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş Ankara seyahati ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Akyazılı Muhtarlar olarak Ankara’ya yapacağımız bu ziyaret daha önce planlanmış bir ziyarettir. Ankara seyahatimiz sadece bir ziyaret seyahati değildir. Bu seyahatte ziyaret edeceğimiz siyasilerimize ve parlamenterlerimize Akyazı’mızla ilgili olarak hazırladığımız sorunlarımızı ve isteklerimizi içeren dosyalarımızı da vereceğiz. Dosyaların içinde Ballıkaya Barajı, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kültürel ve Turizm amaçlı yatırımlar, Yaşlılar için bakım merkezi açılması, Ağır Ceza’nın Akyazı’dan alınmaması, Arazi Toplulaştırması konusu, Devlet Hastanesindeki doktor eksiklerinin giderilmesi v e hastanede yoğun bakım ünitesinin açılması hususları olacak “