Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı ile ulaşımı sağlayan Osmanbey'de yapılan köprü açıldığı gün tepkileri beraberinde getirdi.

Köprü çalışması nedeniyle uzun süredir kapalı kalan Akyazı-Ormanköy yolu trafiğe açıldı. Köprünün dik ve dar olmasının yanı sıra yaya yolunun da bulunmaması tepkilere neden oldu.

Yapılan rampa ile ilgili konuşan Akyazılı vatandaşlar, "Uzun süredir köprü yapılacak diye Akyazı-Ormanköy yolu trafiğe kapalıydı. Yol trafiğe açılınca gerçek ortaya çıktı. Vakıf çıkışı, Osmanbey girişinde yapılan köprü dar olduğu gibi dik bir rampa ile yapılmış. Köprünün yay geçişi de bulunmamakta. Yaklaşık 90 bin nüfusa hitap edecek köprü ileride kazalara ve ölümlere neden olabilecek yapıda. Kış aylarında ise ilk kar yağışında köprünün trafiğe kapanabileceği gibi kış aylarında meydana gelen don olaylarında ise kazaların yaşanacağı can ve mal kaybına neden olacak" diyerek tepki gösterdiler.

Bazı vatandaşlar ise "Akyazı-Ormanköy yolunda artık bir rampamız oldu hayırlı olsun. Akyazılı siyasilere selam olsun" dediler.(Medyabar)