NE OLMUŞTU!
Sakaryaspor’un efsane Amigolarından Amigo Ersin olarak tanınan Ersin Uysal geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada bir süre tedavi gören Amigo Ersin’in sağlık durumu iyiye giderken, Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı’yı telefonla arayıp ‘sağlık durumum iyiye gidiyor’ demişti. Ancak bu konuşamadan 3-4 gün sonra yanlış anlaşılmadan kaynaklı akrabaları tarafından ölüm haberi sosyal medyadan verilince herkes şok olmuştu.

YANLIŞ ANLAŞILMA
Bu yanlış anlaşılmayla birlikte bir çok kişi sosyal medya hesabından başsağlığı ilanı yayınlarken, ailesi tarafından Amigo Ersin’in ölmediği açıklanmıştı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun bakım Servisi’ne alınan ve yaşam savaşı veren Ersin Uysal günler süren savaşını bugün kaybetti. Sakaryaspor amigosu Ersin Uysal, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulurken durumunun fenalaşması üzerine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YARIN DEFNEDİLECEK
Yaşanan bu üzücü gelişme sonrasında Ersin Uysal’ın ailesi ölümüyle Sakaryaspor camiasını yasa sokan Amigo Ersin için yarın (29 Ağustos 2021) günü Agora AVM yanında bulunan 816 nolu evinde cenaze töreni düzenlenecek. Burada alınacak helallik sonrasında Uysal, öğlen namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Arifiye Kışlaçay Mahallesi’ndeki “Kışlaçay Aile Kabristanlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.