HALK54.COM/Hüseyin CUMALI

SAKARYA İÇİN UTANÇ VERİCİ

Dünya'da bilgisayar üzerinden internet ortamında çocuk su izleyenleri anlık takip eden uygulamanın ilk verileri ortaya çıktı. Bu iğrenç ve düşündürücü sonuçlara Türkiye'de çocuk su izleyenlerin en yoğun olduğu il yüzde 30,405 ile İstanbul oldu. İstanbul'u yüzde 11,5 ile Ankara, yüzde 9,26 ile Antalya, yüzde 4,98 ile İzmir ve yüzde 4,68 ile Adana izledi. Adapazarı yüzde 0,95 ile 11'inci sırada yer aldı.

ARTIK KİM OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ

Çocuk İstismarı ve İhmali ile Mücadele Derneği temsilcisi Volkan Çolakoğlu, “Çok önemli bir Siber Güvenlik firması yetkilileriyle internetteki çocuk grafisi ve bu sitelere Türkiye'den erişimle ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Tablo korkunç ama artık çocuk su izleyenler gerçekten korkun ve kim olduğunuzu biliyoruz” dedi.

KİM BU AMK SAPIKLARI

Çolakoğlu, “Çocukları fantezilerinize meze yapmanıza izin vermeyeceğiz. Ucu kime dokunursa dokunsun” derken, Sakarya’nın 11. sırada yer alması büyük tepkiye neden oldu. Çocuk su izleyenlerin vicdansız ve kalpsiz olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Masum çocuklara filmde oynatmak en büyük sapıklık ve vicdansızlıktır. Yine bu çocukların zorla oynatıldığı o iğrenç videoları izlemek sapıklık, vicdansızlık ve kalpsizliktir. Ayrıca Sakarya’da Alayı Merhametsiz Kalpsiz (AMK) sapıkları kim! Kim bu AMK sapıkları” diye sordular.