ANKA KOLEJİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA.

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim derslerine canlı yayınlarla devam eden Anka Koleji bir kere daha adından söz ettirdi. Anka Koleji öğrencileri, Çin'den başlayarak dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle ülkemizin dört bir yanında gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan değerli sağlık çalışanlarımızı unutmadı.

ANKALI ÖĞRENCİLER DUYGULANDIRDI.

Anka Koleji öğrencilerinden Yusuf Türkyılmaz, Emirhan Kaymaz, Samed Ali Çelik, Metehan Alagöz, Ceren Mutlu, Kaan Kadıman, Özgür Karakurt, Ece Korkmaz, Gözde Satılmış, İlkay Berber, Kemal Aygün, Ömer Berkay Demir, Sude Bakırtaş, Utkan Çetin ve Anka Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Seçkin Erdem hazırlamış oldukları video da sağlık çalışanlarımıza jest yaptı. Hazırlamış oldukları video'da ''Sabır kurtuluşun anahtarıdır. Sakarya Özel Anka Koleji öğrencileri olarak, gecesini gündüzüne katarak bizleri iyileştiren tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Sorun küresel, mücadele ulusal. Hayat eve sığar, evde kal Türkiyem ''mesajıyla tüm sağlık çalışanlarına bu süreçte destek verdiler. Bunun yanında okul öğrencileri 19 Mayısta ulaştırılmak üzere Sağlık çalışlarına birer mektup yazdılar.

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER.

Anadolu Lisesi Matematik öğretmeni Seçkin Erdem ve Ortaokul Türkçe zümresinin rehberliğinde geçekleşen çalışma için Kurumun Kurucusu Profesör Dr. Murat Tosun: '' Başta öğrencilerimizi Türkçe zümre öğretmenlerini,emeği geçen çalışanlarımızı tebrik ediyor ve böylesine duyarlı bireyler yetiştirdikleri için tüm anne ve babalara teşekkür ediyorum. '' diyerek, bu olağan üstü günlerde, olağan üstü gayretleri için sağlık çalışanlarına '' Allah yardımcıları olsun, onları gönülden destekliyoruz. '' dedi.