Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şube Müdürleri ile birlikte, İl Müdürlüğü konferans salonunda Yurt Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri ile video konferansla toplantı yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” Tüm Dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen yeni tip koronovirüs Kovid-19 salgını dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatlarıyla, yeni çalışma modeline geçtik. Bu minvalde siz değerli idarecilerimizle  Yurt Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri video konferans yöntemiyle toplantı yaparak hem yaptıklarımızı, hem de yapacaklarınızı konuşarak, yeni dönemin planlamasını yapalım istedik” dedi.

Özsoy; “ Öncelikle Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş, yaptığımız başarılı çalışmalar ve korona virüs süreci sonrasında Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu adına beni arayarak, bizlere teşekkür etti. Bugünden itibaren yurtlarımıza misafir gelmeyecek. Sadece Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve uygun gördüğü sürece sağlık personelleri için yurtlarımız açılacak. Ramazan ayı boyunca da tesislerin bakım ve onarım çalışmaları devam edecek. 122 ülkeden öğrencimiz var, bu öğrencilerimize de Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yardımı yapacağız” dedi.

Tüm müdürlerin online olarak katıldığı video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda İl Müdürü Arif Özsoy son olarak; “Gecesini gündüzüne katıp işlerini takip eden şube müdürü ve personellerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.