Başkan Karakullukçu yaptığı açılış konuşmasında; “ Temmuz Ayı Meclis Toplantımız hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız yarın Arifiye’mize geliyor. Tank Palet fabrikasını ziyaret edip orada Cuma namazını kıldıktan sonra Kadın Doğum Hastanesi ve Eğitim Araştırma Hastanesinin önünde toplu açılış töreni yapacak ve vatandaşlarımıza hitap edecektir. Biz belediye olarak gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. İlçemizden miting alanına gitmek isteyen vatandaşlarımızın alana ulaşımlarını karşılayacağız. Tüm Arifiyeli hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum.” Dedi.

Arifiye Belediyesi Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi Meclis Salonunda yapılan toplantıda, belediye meclisi gündeme alınan 2 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Gündem Maddeleri:

1-Mülkiyeti Belediyemize ait Neviye Mahallesi 673 ada 16 parsel ve Boğazköy Mahallesi 102 ada 17 parsel gayrimenkullerin satışı ve Encümene Yetki verilmesinin görülşülmesi.

2-Belediyemiz araç parkında bulunan trafikten çekilen hurda araçların satılması ile ilgili “ hurda” ibaresinin kaldırılarak “ Trafikten çekme Belgeli Araçların Satılması” şeklinde düzetilmesi ile ilgili.