Arifiye’de yapılan asfalt çalışmaları kapsamında; Cumhuriyet Mahallesi Sarıgöl Sokak, Yadigar Sokak, Arifiye Merkez Mezarlığı yolu, Neviye Mahallesi Yayla Sokak, Rehabilitasyon Merkezi yolu ve Arifbey Mahallesi Seher Sokak asfaltlandı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, ”Arifiye’mizde yapılan inşaat çalışmaları, SASKİ tarafından yapılan alt yapı yenileme çalışmaları ve AGDAŞ tarafından yapılan doğalgaz çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarımız ciddi şekilde zarar gördü. Zarar gören yollarımızı acil olarak soğuk asfalt sathi kaplama veya parke ile onarıyoruz. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızı ise asfalt programımız kapsamında asfaltlıyoruz.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi Sarıgöl Sokak, Yadigar Sokak, Arifiye Merkez Mezarlığı yolu, Neviye Mahallesi Yayla Sokak, Rehabilitasyon Merkezi yolu ve Arifbey Mahallesi Seher Sokak asfaltlandı. Toplamda 3.500 m. yolumuzu asfaltlamış olduk. Bu şekilde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızı asfalt programımıza almaya devam ediyoruz” dedi.