Geyve Belediyesi Meclis Başkanı, ASKF Başkan Vekili Neşet Çakır’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ilk seçimleri kazandığım genel kurulda, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya bana büyük destek vermişti. Geyve, benim gönlümde, her zaman farklı bir yerde. İlçelerde yapacağımız yönetim toplantılarımıza ilk Geyve’de başladık. Bu başlangıç, zamanında bize verilen kuvvetli desteğin bir teşekkürü. Ev sahipliği ve destekleri için Başkan Murat Kaya’ya teşekkür ederim. 

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı konuşmada “Başkan Yaşar Zımba ve yönetimine yıllardır en büyük desteği verenlerin başında geliyoruz. Desteğimizin devam ediyor göstergesi ise, Meclis Başkanımız sizlerin yönetiminizde. ASKF ile her zaman çalışmaya devam edeceğiz, olanaklarımız doğrultusunda yardıma da hazırız. 

İlçemizin Futbol sahası ihalesi çok yakın zamanda yapılacak. Gençlik merkezi çalışmalarını da en kısa zamanda tamamlayarak ilçemize kalıcı eserler bırakmak çabasındayız. Bu aşamada bizlere destek olan Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’e teşekkür ediyorum. 

ASKF Yönetimi olarak, sizleri ilçemizde görmekten mutluyuz. Her zamanda görmek isteriz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Dedi. 

Geyve ilçesinde yapılan toplantıya Başkan Yaşar Zımba ile birlikte, Yönetim Kurulu üyeleri Neşet Çakır, Recep Odabaş, Necmettin Koçak, Hasan Zandolu, Sezgin Tutar, Cavit Yılmaz, Ali İhsan Tarım, Adem Turan, Çetin Ulaş, Selim Özen, Niyazi Aka, Mustafa Püskül, Uğur Kobaş katıldı.