Her zaman hazırız

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret ederek şehir için her göreve hazır olduklarını ifade ettiler

Son Valiler kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Çetin Oktay Kaldırım’a ziyaretler sürüyor. Vali Kaldırım, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve beraberinde ki heyeti ağırladı. Vali Kaldırım şehre dair ilk izlenimlerini aktardığı ziyarette ASKON Sakarya Şube Başkanı engin Tumbaz şehir için her göreve hazır olduklarını belirterek “Birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ziyarette üyeleri hakkında bilgilendirme yaparak “Her sektörden, her işkolundan üyelerimiz var. İhracata ve istihdama ciddi katkı sunan üyelerimiz her dönem vatanının milletinin yanında olmuştur.  Şehrimize yapılacak her hizmette görev almaya hazırız. Yönetim Kurulu Üyelerimin, üyelerimin tek gayesi şehre, ülkeye yararlı işlerde bulunmak. Sizlerle Sakaryamıza güzel hizmetler yapacağımıza olan inancımız tam” dedi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise şehrin fark yaratacak, değer üretecek çok artıları olduğunu belirterek “Güç birliği yaparak şehrimize yararlı projeler üreteceğiz” dedi.