Anadolu Aslanları işadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şubesi kuruluşunda deklare ettiği kurum ve kuruluşlarla güçlü diyalog felsefesine uygun hareket etmeye özen gösteriyor. Şube Başkanı Engin Tumbaz ve beraberinde ki heyet Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sakaryalı başkan ve bürokratları ziyaret eden ASKON heyeti şehrin ekonomisi, istihdamı için yapılacak her çalışmanın içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Türkiye’nin en büyük işçi örgütü olan Türk İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İŞKUR’un çiçeği burnunda Genel Müdürü Bekir Aktürk’ü ziyaret eden ASKON Sakarya Başkanı Engin Tumbaz ve yönetim kurulu üyeleri başkan ve bürokratlara günün anısına plaket takdim ettiler.

Ankara ziyaretiyle ilgili değerlendirmeler yapan ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz “Ankara’da çok önemli görevlerde bulunan büyüklerimizi ziyaret ettik. Ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulunduk. ASKON Sakarya’nın yaptığı çalışmaları, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda ki etkinliğimizi aktardık. Sakaryalı başkanlarımıza, bürokratlarımıza şehrimizin ekonomisinin büyümesi, istihdamının artması için yapılacak her çalışmanın içerisinde yer alacağımızı ifade ettik. Oldukça verimli ziyaretlerde bulunduk. Genel Başkanlarımıza, bürokratlarımıza misafirperverlikleri için bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.