Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım:

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran’a yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce:

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aziz Duran'a Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz:

Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Rahmeti Rahmana kavuşan değerli büyüğümüz Aziz Duran beye rahmet diliyorum. Başta kıymetli eşi Nesrin ablamız olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Rabbim, cennette buluştursun.

Aziz Duran başkanımız, zor bir zamanda (1994) Belediye Başkanı oldu. Depremle yerle bir olmuş şehri ayakta tutmaya çalıştı. Meşakkatli ve çetin süreçlere rağmen kalıcı, faydalı, verimli ve güzel eserler bırakmayı başardı. Eserleriyle halkımızın gönlünde hep var olacak inşallah.

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül:

Uzun yıllar Adapazarı Belediye Başkanı ve İlk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmet etmiş olan Aziz Duran beyefendinin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhum Belediye Başkanımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek:

Önceki dönem Sakarya Büyükşehir Başkanı Sn. Aziz Duran'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zeki Toçoğlu:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize önemli hizmetleri olmuş Aziz Duran’ı kaybettik. Çok üzgünüz. Eserleriyle halkımızın gönlünde var olacaktır. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun

Sakarya eski Valisi Erdinç Büyükakalın:

Bir dönem birlikte görev yaptığım Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim kendisine Allahtan rahmet kederli Duran ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever:

Önceki Dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Duran’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendik. Başkanımıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci:

Uzun süre aynı dönemde Belediye Başkanlığı yaptığımız yol arkadaşım, değerli ağabeyim Aziz Duran Allah’ın rahmetine kavuştu. Varsa hakkımız helal olsun. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu:

Çok üzgünüz.. İcraatları ile dünümüz ve bugünümüze imzası olan, Adapazarı Belediyemizin ve Büyükşehir Belediyemizin eski başkanı Aziz Duran ağabeyimizi dâr-ı bekaya uğurlayacağız. Rabbim cennetiyle cemâliyle müşerref kılsın, sevenlerine sabır ihsan eylesin. Başımız sağolsun

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten:

Önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Aziz Duran'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç:

Bir süredir Covid 19 tedavisi gören Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Aziz Duran abimizin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin... Mekânı cennet olsun.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu:

Şehrimize büyük hizmetleri bulunan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı değerli büyüğümüz Sn. Aziz Duran’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş:

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlarımızdan Aziz Duran vefat etmiştir AK Parti’nin ilk yıllarında ve oda başkanlığımın ilk döneminde beraber çalışma fırsatımız olmuştu. Güzel insan, ağabeyimiz Aziz Duran’a Allah’tan rahmet ardında kalanlara Sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet Olsun.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ:

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, Odamızın da geçmiş dönem Genel Sekreterliğini yapmış, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran’a Allah’tan rahmet, kederli ailesiyle yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.
 

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan:

Mensubu bulunduğumuz siyasi geleneğe ve şehrimize önemli hizmetlerde bulunan , geçmiş dönemler Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli büyüğümüz Sayın Aziz Duran'a , Cenab-ı Allah'tan rahmet , yakınlarına sabırlar dilerim. Ruhu şad , mekanı cennet olsun.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran’ın vefat haberini büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan:

Sayın Aziz Duran’ın vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun.

Gelecek Partisi Sakarya İl başkanı Ender Serbes:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, hacı arkadaşım, güzel insan Aziz Duran abime yüce Allah'dan gani gani rahmet, ailesine/yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan:

Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden değerli büyüğüm, Sakarya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Sn. Aziz Duran’ın vefatını teessürle öğrendim. Merhum Başkanımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Tatangalar:

Kulübümüzün eski başkanlarından ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye başkanlığı yapmış Sayın Aziz Duran beyfendinin vefat haberini almış bulunmaktayız. Kendisine rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz

MHP Sakarya İl Başkanlığı

Uzun yıllar Adapazarı Belediye Başkanı ve İlk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmet etmiş olan Aziz Duran beyefendinin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhum Belediye Başkanımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Sakaryaspor:

Kulübümüzün eski başkanlarından Aziz Duran'ın vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.