Türkiye’nin en güçlü kadın CEO’su unvanına sahip olan ve dünya çapındaki firmalarda üst düzey görevlerde bulunan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu üyesi Gülsüm Azeri, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Hendekli olan Gülsüm Azeri’nin ziyaretinde iş ve çalışma hayatının önemli konuları ele alınırken, Başkan Babaoğlu Hendek için projelerinden bahsetti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çekilirken, Gülsüm Azeri Hendek Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sonrası bilgilendirme yapan Başkan Babaoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ekonomi Kurul Üyeliği görevine atanan Gülsüm Azeri hanımın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisi dünya çapında birçok firmanın üst düzey yöneticiliğinde bulunurken, güçlü bir iş kadını olarak adından söz ettirmektedir. Başarılarıyla kendisinden gurur duyuyoruz. Ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.