VATANSEVER OLMAK KANIMIZDA VAR
Hendek Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenecek olan ‘Vatansever olmak kanımızda var’ adlı kan bağış kampanyası 8 Ocak Cuma Günü 11.00-22.00 saatleri arasında Hendek Belediyesi önünde yapılacak.  Koronavirüs salgınının etkisiyle azalan kan stoklarına dikkat çeken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, tüm Hendek halkını kan bağışında bulunmaya davet etti.

HAYDİ HENDEK KAN VERMEYE
Başkan Babaoğlu, “ Salgınında etkisiyle birlikte kan stoklarında ciddi bir azalma olduğunu biliyoruz. Kızılay Hendek Koordinatörlüğümüzle birlikte kan bağış kampanyası düzenliyoruz.  Verilen her kan, aslında kurtarılan bir hayat demektir. Kan sürekli ihtiyaçtır. Yardımseverliğin ve dostluğun simgesi olan Hendek halkının, bu kampanyaya cani gönülden katılacağını biliyorum. Tüm Hendek halkını kan vermeye davet ediyorum. Gelin birlik olalım, hep birlikte umut olalım” dedi.

KAN BAĞIŞÇILARI MUAF
Hendek Kızılay Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada ise, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle  Cuma günü 21:00’da başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından kan bağışçıları muaf tutulmaktadır” bilgisi verildi.