Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan son kararlar gereğince bakkal esnaflarının çalışma saatlerinde yapılan değişikliğin bu haftada devam edeceğini belirten Başkan Akdardağan, “Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Geride bıraktığımız hafta uygulanan sokağa çıkma yasağında, sağlımız için kurallara uyan her bir esnafımıza, süreci iyi yöneten yöneticilerimize ve hassasiyet gösteren tüm vatandaşımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Akdardağan, “Bakkal esnaflarımız bu hafta 1 Mayıs Cuma günü saat 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterecektir. Belirtilen bu sürelerde vatandaşlarımız 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altı olanlar hariç ikametlerine yakın sokak ve mahallesindeki bakkalından alışverişini yapabilecektir. Ayrıca belirtilen saatlerde bakkal esnaflarımız evlere servise gidebilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının diğer günleri 2 Mayıs Cumartesi ve 3 Mayıs Pazar günü dükkanlarımız kapalı olacaktır.” dedi.

Akdardağan sokaklarda ve mahallesindeki bakkalından alışverişini yapan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Esnaflarımız tedbirlere harfiyen uymaya devam ederken, vatandaşımızda en hijyenik ve güvenilir alışverişin adresinin bakkal olduğunu bilmelidir. Yine hatırlatmak istiyoruz; Lütfen ihtiyacımız kadar alış veriş yapalım ve mübarek Ramazan ayında israfa geçit vermeyelim.” dedi.