BAKKALLAR 23:00’A KADAR HİZMET VERECEK

Cumhurbaşkanlığı kararı ve İçişleri Bakanlığının son genelgesi kapsamında 21 Mayıs Perşembe ve 22 Mayıs Cuma günü bakkalların gece saat 23:00’da kadar hizmet vereceğini belirten Başkan Akdardağan, “Son genelge ile esnaflarımızın mesai saatlerinde yeni düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre; 21 Mayıs Perşembe ve 22 Mayıs Cuma günü esnaflarımız gece saat 23:00’a kadar hizmet verebilecektir.” dedi. 

DÜKKANLAR 23 MAYIS’TA 10:00 İLE 17:00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK

Başkan Akdardağan, “Kısıtlamanın olduğu 23 Mayıs Cumartesi günü ise saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında dükkanlarımız açık olacaktır. Belirtilen bu sürelerde vatandaşlarımız 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altı olanlar hariç yine diğer kısıtlamalarda olduğu gibi, ikametlerine en yakın sokak ve mahallesindeki bakkalından alışverişini yapabilecektir. Ayrıca belirtilen saatlerde bakkal esnaflarımız evlere servis hizmetini sürdürebilecek. 24, 25 ve 26 Mayıs tarihleri arasında dükkanlarımız kapalı olacaktır.” şeklinde konuştu.

BAKKALLARIMIZ HİZMETİNİZDE

Vatandaşların bayram alışverişi için sokağındaki bakkalını tercih etmesi halinde salgının bulaşıcılığı açısından daha güvende olacağına dikkat çeken Başkan Akdardağan, “Bu yıl buruk bir şekilde idrak ettiğimiz Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşıyoruz. Tüm insanlığı derinden etkileyen bu salgında hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan rahmet, hastalarımıza şifalar diliyoruz. Bayram alışverişini yapacak vatandaşlarımızı da dükkanlarımıza bekliyoruz. Yoğunluğun yaşanmadığı, hijyenik, güvenilir ve herkesin kesesine göre alışverişini yapabildiği bakkallarımız hizmetinizdedir. Bu vesileyle tüm esnaflarımız adına; Sakaryalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlıklı günler dileriz.” dedi.