Sağlık Bakanlığı tarafından ‘ Kolları sıvıyoruz ’ adıyla başlatılan aşınma çağrısına tam destek verdiklerini açıklayan Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, “Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığımız 18 yaş üstü herkesi Koronavirüs aşısı kapsamına almıştır. İki yıldır tüm dünya ile birlikte ülkemizde ve ilimizde kabusu yaşatan Koronavirüsten tek kurtuluş biran önce aşılanmak ve tedbirlere uymaya devam etmektir.

Bakanlığın 18 yaş üstü herkesi aşılanmaya alması sevindirici bir gelişmedir. Bu nedenle Pandeminin başından beri özveriyle çalışan, mahallesindeki, sokağındaki vatandaşın yanında olan, ihtiyaç sahiplerini gözeten bakkal esnaflarımız, toplumsal sağlığın korunması için yine üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır.” dedi.

Başkan Akdardağan, “Sağlık Bakanlığının, koronavirüs aşısı için kolları sıvıyoruz adıyla başlattığı kampanyasına tam destek verdiğimizi belirtiyor ve ister randevulu, ister randevusuz sırası gelen herkesi aşı olmaya çağırıyoruz. Bakanımız Fahrettin Koca’nın da dediği gibi ‘Aşı normal hayatın olmazsa olmazıdır. Bu vesileyle kötü günleri geride bırakmak, eskisi gibi birbirimizle kucaklaşmak ve geleceğe sağlıklı adımlar atmak için bütün meslektaşlarımızı, çalışanlarını ve ailelerini aşı olmaya davet ediyoruz. Lütfen ertelemeden aşımızı olalım ve sağlık bulalım.” dedi.