Başkan Alemdar, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni tercih eden ve kazanan öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan ve uzaktan sürdürülen eğitim ve öğretimin ardından nihayet yüz yüze eğitimin başlayacağı müjdesiyle sevindiklerini dile getiren Alemdar, okullarından uzak kalan ve üniversiteye yeni başlayan tüm öğrencilerle 2021-2022 öğretim yılında yine bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Alemdar; Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni kazanan tüm öğrencileri öğrenci kenti Serdivan’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek; eğitim hayatlarında yeni bir döneme giren tüm öğrencilerin ve onlarla aynı heyecanı paylaşan ailelerinin aynı şekilde mutluluklarını ve heyecanlarını paylaştıklarını söyledi.

Alemdar, “Tüm öğrencilerimize ve ailelerine tercihlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve öğrenci dostu Serdivanımıza hoş geldiniz diyorum” dedi.