AK Parti gurubu adına Meclis Üyesi Cemil Kocacık, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şaban Koludra, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ercüment Berber ve İyi Parti’den Yusuf Sedat Bıçakçı ile birlikte tesisi gezen Alemdar, Serdivan Belediyesi olarak kendi maskelerini ürettiklerini belirterek günde yaklaşık 40 bin maske imal ettiklerini söyledi.

Belediye olarak vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap vermek için tüm ekip ve ekipmanla sahada olduklarını dile getiren Yusuf Alemdar, bu süreçte en önemli ihtiyaç malzemelerinden biri olana maskeyi de yine kendi bünyelerinde kurdukları tesiste imal ettiklerini belirtti.

Serdivan’da kimsenin yalnız olmadığını vatandaşların tüm taleplerine bir telefonla belediyeye ulaşarak çözüm bulabildiklerini belirten Alemdar, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek donanım ve yeterliliğe sahip olduklarını söyledi.

Alemdar maske üretim tesisinin ardından meclis üyeleri ile birlikte yardım kolilerinin dağıtımının yapıldığı tesisi de gezerek buradaki çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.