Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ardından bayrama kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Yusuf Alemdar, evlerimizde de olsa anne ve babalarımız, çocuklarımız başta olmak üzere tüm aile fertlerinin bayram heyecanını birlikte yaşamasının manevi açıdan ve moral noktasında önemli olduğunu söyledi.

Dünyayı etkisi altına alan salgın sebebi ile alınan önlemler kapsamında bu bayramı evlerimizde geçirmek zorunda olduğumuzu belirten Alemdar, sevdiklerimizden ayrı olsak da onları arayarak hal ve hatırlarının sorulmasının muhabbet bağlarını diri tutacağını dile getirdi.

Virüs ve onun küresel çaptaki etkileri sebebiyle bu anlamlı günlerin daha da kıymetli olduğunu söyleyen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bayramların her zaman bize mutluluk, huzur verdiğini bunun da mücadele gücümüzü arttırdığını söyledi.

Milletimizin nice afet, salgın hastalık ve savaş gibi olumsuzlukların birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşarak üstesinden geldiğini dile getiren Yusuf Alemdar, bu sürecin de yine birlikte ve dayanışma içerisinde atlatılacağını belirtti.

Alemdar bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek; bayramın, Müslümanların ve tüm insanlığın sıhhat ve selametine vesile olmasını dilediğini söyledi.