Hendek Belediyesinin şehrin farklı farklı mahallelerine kazandırdığı projeler Hendek’in gelişimine büyük oranda katkı sunmaya devam ediyor. Oluşturulan sosyal alanlar vatandaşlara büyük keyif verirken, spor alanları mahallelerde mahalle kültürünü canlandırıp gençleri spora teşvik ediyor. Köprübaşı mahallesine inşa edilen 112 Acil İstasyonu ve Ali Rıza Albayrak adı verilen park projesi buna en güzel örneklerden biri oldu. Sentetik futbol sahası, basketbol sahası, spor aletleri alanı, yürüyüş ve dinlenme alanları ile çocuk oyun gruplarının yer aldığı park çok beğenildi.  

ALT YAPI KURULDU
Köprübaşı mahallesinin mini buluşma merkezi olan bu parkla birlikte Köprübaşı Mahalle Muhtarı Aslan Taşkın öncülüğünde, 9-13 yaş arası çocuklardan oluşan Köprübaşı Gençlik alt yapı takımı kuruldu. Muhtar Taşkın’ı ve çocukları tebrik eden Başkan Babaoğlu, çocuklara futbol topu dağıttı ardından hepsine dondurma ikram etti. Çocuklar Başkan Babaoğlu ile sevincini paylaşırken aileleri yatırım nedeniyle teşekkür etti

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
Hizmet nedeniyle Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür eden Köprübaşı Mahalle Muhtarı Aslan Taşkın, “Köprübaşı Gençlik Spor olarak bir alt yapı kurduk gençlerimizi spor ahlakı ile yetiştirmeye çalışacağız. Bu tesisleri bizim hizmetimize sunan Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Çocuklarımızı betondan, sokaktan kurtardılar” diye konuştu. Başkan Babaoğlu ise hizmetlerin her mahallede artarak devam edeceğini dile getirdi.

HAYIRLI OLSUN
112 Acil İstasyonunu ve parkı gezen Başkan Babaoğlu, eksiklikleri tespit ederek ekiplere sorunların giderilmesi için talimat verdi.  Babaoğlu, “ Hendek’in 3.Acil İstasyonunu yaparak Sağlık Bakanlığımıza devrettik. Hizmete alındı. Sağlık alanında yaptığımız bu yatırım nedeniyle çok mutluyuz. Olası kaza ve acil durumlarda burada görev yapan ekipler acil çağrıya müdahale edecek. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA DEĞER
Nüfus yoğunluğuna göre inşa edilen park ve yaşam alanlarıyla mahallelere dokunuşlar yaptıklarını anlatan Başkan Babaoğlu, “ Hendek’imizin her mahallesi aynı güzellikteki hizmetleri hak ediyor. Bu hizmetleri nüfusa göre adil bir şekilde kazandırmak zorundayız. Köprübaşı mahallemize inşa edilen bu güzel alan çok keyifli oldu. Çocuklarımızı böyle görmek ve vatandaşlarımızın mutlu hali bizleri çok sevindirdi. Yenimahalle’nin ardından bu alana yapılan hizmetin ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha gördük. Hayırlı olsun” dedi.