3. Lig’de mücadele edecek olan Hendekspor’un maçlarını oynayacağı Hendek Atatürk Stadyumundaki hummalı çalışmalar sürüyor. Profesyonel lig kriterlerine uygun bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında soyunma, yönetici, hakem ve sağlık odalarındaki yeniliklerin yanı sıra yeni tribünlerde şekillenmeye başladı. Yeni tribünlerin tamamlanmasıyla birlikte stadyumdaki seyirci kapasitesi 2 bine çıkmış olacak. Bu kapsamda Hendek Belediyesi ekipleri Atatürk Stadyumunu daha modern ve profesyonel lig kriterlerine uygun bir hale getirmek adına gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Hendek Atatürk Stadyumundaki çalışmaları inceleyerek bilgilendirme yapan Başkan Babaoğlu, “Stat içerisindeki tribünlerde, soyunma odaları, hakem odaları, sağlık odaları ve saha zemininde iyileştirmeler yapıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla sezona hazırlanma noktasında ve federasyondan gelen talepler doğrultusunda eksikliklerimiz vardı, onları gideriyoruz. Bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapama devam edeceğiz. Burada yeni zaferlere, yeni şampiyonluklara birlikte şahitlik edeceğiz” dedi.

Hendekspor’un büyük bir marka olduğunu dile getiren Başkan Babaoğlu, “Hendekspor’un başarısı Sakarya’nın başarısıdır. Çünkü Hendek Sakarya’nın bir parçasıdır. Burada Hendeksporun elde edeceği tüm başarılar şehre hem ekonomik hem de spor alanında büyük katkılar sağlayacağı gibi, marka değerinin artması ise yadsınamaz bir gerçektir. Hendeksporumuza 3.Lig yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.