Karla mücadele çalışmalarını incelemek ve bilgi almak üzere Hendek’e gelen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım; beraberindeki Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile bir dizi ziyaretler yaptı. Karayolları 17.Bölge Müdürlüğü Hendek Bakım İşletme Şefliğinin ziyaret edilmesinin ardından Hendek Belediyesinin karla mücadele çalışmaları yerinde incelenip ekiplere kolaylıklar dileyen Kaldırım, Başkan Babaoğlu’ndan bilgiler aldı. Hendek Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara ve trafik kazası geçiren vatandaşlara geçmiş olsun temennilerini ileten Kaldırım ve beraberindekiler, mahalle ziyaretleri yaptı ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Hendek Grup Amirliğini ziyaret etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Karla mücadelede aralıksız çalışmalar devam ederken, Sakarya Valimiz Sn.Çetin Oktay Kaldırım ve Akyazı Kaymakamımız Sn.Yakup Güney ile birlikte hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik.

Ardından vatandaşlarımızla bir araya geldik. Devletimiz zorlu kış şartlarında tüm imkanlarıyla aziz hemşehrilerimizin yanındadır. Sayın Valimize ilgisi ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Temaslar sırasında AFAD ve ilgili kurumlar nezdinde karla mücadele çalışmaları tek tek ele alınıp her hangi bir olumsuz durum olup olmadığı detaylıca incelendi. Gelen ihbarlara anlık müdahaleler yapan ekipler vatandaşlardan AFAD  ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarını dikkate almasını isterken, tedbir çağrısı yapıldı.