Sakarya Müteahhitler Birliği her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek ramazan ayı öncesi hazırlanan alışveriş çeklerini yetim ve öksüzlere teslim etti. Birlik üyesi müteahhitlerin katkılarıyla hazırlanan alışveriş çekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken Başkan Bayrak “Ramazan ayı paylaşmaktır. Manevi huzur için herkes elinden geldiğince paylaşımcı olsun” mesajı verdi

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak paylaşmanın maneviyatı güçlendirdiğine vurgu yaparak “Salgın nedeniyle komşularımızı, ihtiyaç sahiplerini hatta kendi kardeşlerimize sofralarımızda ağırlayamayacağız. Yine salgın döneminde gördük ki sağlıktan, manevi huzurdan daha önemlisi yok. Öyleyse mübarek günlerde daha hassas olalım. Daha paylaşımcı olalım. Müteahhitler Birliği olarak bir konuya dikkat çekmeye çalışıyoruz. Alışveriş çeklerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çeşitli kurum ve kuruluşların desteğini alıyoruz. Bugün YÖÇEYDER yarın başka bir kurum. Herkes bütçesi oranında yanındakine katkı sunsun.” dedi.

Başkan Bayrak “Şükürler olsun ki paylaşmayı seven bir milletiz. Komşusu açken tok yakan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Şehrimin güzel insanları zaten paylaşımcı ama yine de çağrı yapmak istiyorum. Dostlarımızla, arkadaşlarımızla, akrabalarımızla her yıl kurup bu sene kuramadığımız sofraların yerine yetim-öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine daha fazla destek olalım. Dillere pelesenk olan, Yetim gülerse dünya güler felsefesini daha çok özümseyelim. Rabbim sıkıntılı günlerde hepimizin yardımcısı olsun. Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun”