Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Kadir Gecesi ile yayımladığı mesajında, İslam coğrafyasının gözyaşı dökmediği, elemsiz, savaşsız ve herkesin huzurlu, sağlıklı olduğu günler gelmesini diledi.

BİN GECEDEN HAYIRLI

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak "Ramazan Ayı son haftasına girmiş bulunmaktayız. İnancımıza göre Kadir Gecesi, son 10 gün içerisindeki tekli günlerde aranmalıdır. Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bu günler içerisinde inşallah, Cenab-ı Hakk bize Kadir Gecesini nasip eder ve dualarımız kabul olur. Duamız, İslam coğrafyasının gözyaşı dökmediği, elemsiz, savaşsız ve herkesin huzurlu olduğu günler gelmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Hemşehrilerimin, İslam aleminin Kadir gecesini kutluyorum”

BAYRAMLIKLARIN YERİNE…

Başkan Bayrak virüs endişesinin olmadığı, sevdiklerimize sarılabileceğimiz günlerin yakın olduğuna vurgu yaparak “Dünya genelinde ciddi bir mücadele var. Pandemi döneminde ibadetlerimizi bir arada yapamıyoruz. Ramazan Bayramında da sevdiklerimizle uzaktan bayramlaşacağız. Bu bayram alamadığımız bayramlıkların parasını ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Yardımlaşmanın, dayanışmanın her zamankinden daha önemli olduğu bir dönemdeyiz. Hepimiz imkanlarımız dahilinde yardımda bulunursak süreci daha kolay atlatırız” dedi