2006’ dan bu yana ilçedeki engelli vatandaşların ücretsiz faydalandığı asansörlü servis, engelli çocuk parkı, engelli tuvaleti, akü şarj istasyonunu Sapanca’ya kazandıran Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ertuğ yaptığı açıklamada ‘’Sağlık Bakanlığı’ na bağlı her yaştan engellinin rahatlıkla faydalanabileceği fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projemiz için finans ve bakanlık onayı sadece belediyemizin yer tahsisiyle ilçemize kazandırılacaktır.’’ İfadelerini kullandı.  

"Başkan Özen’den söz ve onay aldık"

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’den yer tahsisleri konusundan söz aldıklarını belirten Başkan Ertuğ, ‘’ Belediye Başkanı Özcan Özen’ den bu hafta içinde yer tahsisleri konusunda tüm engelli arkadaşlarımız, Dernek Yönetim Kurulu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı huzurunda onay ve söz aldık.
Yine 3 yıldır ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesine olanak sağlayacak engelsiz kafe açılması içinde Belediye Başkanımız Özcan Özen’ den 10/12/2021 tarihine kadar 2. projemizinde yer tahsisinin sözünü aldık. İlgisinden dolayı teşekkür ederiz’’ dedi. 

"Başkan Yüce’ye Teşekkür"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden  Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ertuğ, ‘’ Bu yıl ilçemiz Büyükşehir Belediyesi’ ne dilekçe verip engelli vatandaşlarımıza yine ücretsiz faydalanabileceği engelli tuvaleti ve akü şarj istasyonunu kazandırdık. Hizmetlerinden dolayı Sakarya Büyükşehir Başkanı Ekrem Yüce’ ye teşekkürü borç biliriz. Kalıcı faydalı hizmetlerde buluşmak dileğiyle’’ diyerek sözlerini noktaladı.