Adapazarı Camili Mahallesi'nde ikamet eden Bilal Enes Özensel isimli vatandaş, sinekler ve mahalle sakinlerinin büyük bir özlemle ilaçlama arabası beklediklerini belirterek Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya seslendi. 

Vatandaş, sosyal medya platformu Twitter'dan Başkan Işıksu'yu etiketleyerek yaptığı paylaşımında "Mutlu başkanım Camili Mahallesine bi ilaç arabası gelse nasıl olur? Sinekler ve mahalle sakinleri büyük bir özlemle ilaçlama arabasını bekliyoruz. Mahallenin çocuklarıyla konuştum girişte karşılayacaklar, çalışanlara güçlük çıkarmayacaklar, kaldırımdan koşacaklar" ifadelerine yer verdi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, vatandaşın isteğine yanıtsız kalmadı. Başkan Işıksu, ilaçlama ekibinin 84 mahallenin her yerinde oluşturdukları program dahilinde sürekli sahada olduğunu belirterek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İlaçlama ekibimiz 84 mahallemizin her yerinde, oluşturduğumuz program dahilinde, sürekli sahada Enes kardeşim. 15 Temmuz Camili Mahallemizde de, haftanın iki günü çalışma yapılıyor. Programı bozmak olmaz, Cuma akşamı ve Cumartesi günü ekip orada olacak. Takipte kal lütfen."