Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın misafiri oldu. İstihdamdan ihracata, üretimden ülke gündemine birçok konunun konuşulduğu ziyarette, ASKON heyeti yaptıkları çalışmaları özellikle de Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) ile kolay ihracat hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek “ Genç, enerjisi yüksek, dinamik ve inançlı bir ekibi ağırlamaktan mutluluk duydum. Ülkemiz için azim ve gayretle çalışmak durumundayız. Türkiye birlik ve beraberlikle hızla yol alacak. Her dönemin kendi içerisinde zorlukları vardır. Türk Milleti yaşadığı her zorluğu, önüne konmak istenen her engeli kenetlenerek aştı. Sizlere istihdama verdiğiniz katkı, ihracatımızı yükseltme gayretinizden ötürü kutluyorum. Biz birlikte hareket ettiğimizde başaramayacağımız hiçbir iş yok” dedi.

ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ise nazik ev sahipliği için Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tumbaz “Bizler daha çok üretelim, daha çok istihdama katkı sunalım, daha çok ihracat yapalım gayretinde olan insanlarız. ASKON olarak DEİK ile kolay ihracat formülüne ileriye taşımak istiyoruz. Maksadı üretmek olan, istihdama katkı sunmak olan velhasıl vatanı-milleti için enerjisini harcayan herkes ile işbirliği yapmaya, kol kola yürümeye devam edeceğiz. Nazik ev sahipliğiniz ve güzel ilçemiz Geyve’ye yaptıklarınız için teşekkür ederiz” dedi.